Sempre m’agradat sa cuina ,encara que quasi sempre ses feines que hi faig son només d’ajuda , tallar ,fregir i poca cosa mes , però el que m’agrada més es fer postres…

20170211 140700Caspadritoni 54 Postres Pastelrequeson

Encara que no som un expert fent postres , sa veritat es que els clients de Cas Padrí Toni me diuen que son bastants bons. Pens que amb un poc de paciència i unes bones eines per fer feina tot es pot arribar a aconseguir.Avui farem una greixonera de brossat.

Ingredients:

  • 1200 grs brossat
  • 400 grs sucre
  • 8 ous ( millor des camp)
  • 1 llimona
  • Canyella
  • 1 sobre de llevadura ( no es imprescindible)

Mesclam el brossat amb els ous ,el sucre , un poquet de canyella ( no massa ) , el sobre de llevadura i l’hi ratllam sa peladura de sa llimona , també li podem afegir una tasseta de suc de taronja natural ( a jo m’encanta ) . Ho mesclam tot i untam una greixonera de fang amb mantequilla i l’hi posam a dins. Previament haurem posat el forn a 210 graus.Ja podem enfornar i als  45 minuts ja es pot treure i la deixam reposar unes horetes. A molta gent l’hi agrada amb un poc de mel .Bon profit!!!