La poma al forn es un  postre molt bò de fer i a la vegada  si endevinam el temps de cocció pot ésser exquisit…………

20170221 224514

A Cas Padrí Toni tenim un menú el migdia tots els dies feiners a 9€ ,primer plat , segon plat , postre i beguda. Sa veritat es que amb aquest pressupost i així com estan ses coses , mes de dues vegades has de cavilar a veure que donam demà ( pensam que sa relació qualitat preu ha d’ésser bastant bona) i el client ha de quedar content.

Ingredients:

Poma groga (millor madureta) ,canyella ,sucre i moscatell.

Rentam ses pomes i les treim el cor.Encalentim el forn a 220 graus i posam ses pomes a un recipient ( noltros les posam dins una rostidora) les omplim de sucre i les banyam de moscatell ,després li posam sa canyella per damunt i ja les podem enfornar.

Jo crec que mes o manco estan uns 40 minuts ,pero lo millor es quan comencem a sentir aquella oloreta de poma obrir es forn i si ses pomes comencen a esclatar vol dir que ja casi estan apunt.Les treim i ja es poden servir.

Hi ha llocs que a dins la poma hi posen panses o pruna , jo pens que no fa falta , lo millor es sa confitura que fa es sucre amb el moscatell que hora de servir tornarem posar dins la poma. Bon profit!!