A Mallorca tenim un clima molt bo i això es tradueix amb una gran qualitat de verdures i hortelisses. Avui vos proposam un plat fàcil de cuinar, però a la vegada hi ha bastanta gent jove que no el coneix o no el cuinen a caseva.
Ingredients ( per 4 persones )
- 6 pastanagues morades.
- 200 grs. Panxeta.
- 150 grs. Carn magre.
- 2 Botifarrons.
- 100 grs sobrassada.
- 1 Manat de sofrits.
- Fonoll, Panses, Patates, Oli d’oliva, Lloré, Ais, Sal i Prebe bo.
<li1/4 Colflori.
Preparació:
Agafam un recipient, el posam al foc amb oli, dues fulles de lloré i sis dents d’ais. Quan estigui sofregit hi posam sa panxeta, sa carn magre, es botifarrons i sa sobrassada ( es trossos mes bé petitets ) sal i prebe bo, ho deixam coure una estoneta i ja podem posar ses pastanagues morades tallades finetes, després ja podem afegir es sofrits i es fonoll que abans haurem tallat petitet.
Posam a un altra recipient ses patates a fregir ( a cuadrets ) i reservam, posam sa colflori també a fregir i ja podem mesclar tots els ingredients. Ja només mos queda afegir una grapadeta de panses i… bon profit!
Pens que per acompanyar aquest plat a Maria de la Salut tenim tres productes de molta qualitat:
- Vi Es pujol de Maria
- Vi Obra Negra
- Cervesa Artesana Ralf
Informar-vos que Dimarts dia 7, a Cas Padrí Toni de menú, a mes d’altres coses també, hi podeu trobar Fava pelada i pastanagues frites.