Ca's Padri Toni - Pastanagues Frites

A Mallorca tenim un clima molt bo i això es tradueix amb una gran qualitat de verdures i hortelisses. Avui vos proposam un plat fàcil de cuinar, però a la vegada hi ha bastanta gent jove que no el coneix o no el cuinen a caseva.

Ingredients ( per 4 persones )

  • 6 pastanagues morades.
  • 200 grs. Panxeta.
  • 150 grs. Carn magre.
  • 2 Botifarrons.
  • 100 grs sobrassada.
  • <li1/4 Colflori.

  • 1 Manat de sofrits.
  • Fonoll, Panses, Patates, Oli d’oliva, Lloré, Ais, Sal i Prebe bo.

Preparació:

Agafam un recipient, el posam al foc amb oli, dues fulles de lloré i sis dents d’ais. Quan estigui sofregit hi posam sa panxeta, sa carn magre, es botifarrons i sa sobrassada ( es trossos mes bé petitets ) sal i prebe bo, ho deixam coure una estoneta i ja podem posar ses pastanagues morades tallades finetes, després ja podem afegir es sofrits i es fonoll que abans haurem tallat petitet.

Posam a un altra recipient ses patates a fregir ( a cuadrets ) i reservam, posam sa colflori també a fregir i ja podem mesclar tots els ingredients. Ja només mos queda afegir una grapadeta de panses i… bon profit!

Pens que per acompanyar aquest plat a Maria de la Salut tenim tres productes de molta qualitat:

  • Vi Es pujol de Maria
  • Vi Obra Negra
  • Cervesa Artesana Ralf

Informar-vos que Dimarts dia 7, a Cas Padrí Toni de menú, a mes d’altres coses també, hi podeu trobar Fava pelada i pastanagues frites.